Välkommen till

Arbetslivssupport

 

Vi erbjuder arbetsmarknads- och utbildningstjänster åt privatpersoner, Arbetsförmedlingen, Trygghetsrådet, kommuner och företag. Grundtanken är att våra deltagare ska få så bra kompetensutveckling och vägledning till ett bättre arbetsliv som det är möjligt. Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi erbjuder idag Arbetsträning och Rusta & Matcha 2.

Vårt engagemang ger resultat!

Arbetslivssupport är en leverantör av Rusta och Matcha 2 för dig som behöver utveckla dina kontakter på arbetsmarknaden eller som helt saknar arbetslivserfarenhet. Vi arbetar med kompetensförmedling, karriärrådgivning, utbildningsinsatser och arbetsmarknadsfrågor. För dig som behöver omställning och arbetsrehabilitering erbjuder vi arbetsträning och arbetsprövning. Vi är, helt enkelt, din trygga partner inom arbetslivssupport.

Vi på Arbetslivssupport förväntar oss att du som kund delar vårt starka engagemang inom omställning och jobbsökning. På så vis blir din väg tillbaka till arbetslivet eller till avslutade studier lättare och rakare. Hos oss finns de mest engagerade rådgivare du kan tänka dig och på samma sätt som du bör ställa krav på deras kompetens kommer de att ställa krav på ditt engagemang och din arbetsinsats.

0
Deltagare
0 %
Resultat
0 %
Jobb
0 %
Utbildning

Behov av att utveckla kontaktnätet?

Samtliga rådgivare har flerårig erfarenhet av jobbförmedling och erfarenhet av att arbeta med omställning mot nytt arbete. Vår personal har dessutom en bred kunskap om aktuella krav på kompetens inom olika branscher och yrken och goda kontakter på den lokala arbetsmarknaden. En bra dialog mellan dig och din rådgivare, våra metoder och förmåga att matcha kompetens mot arbetsgivarnas behov har resulterat i att mer än 50 % av deltagarna i våra tidigare coachnings- och förmedlingsverksamheter fått arbete.

Våra specialister väntar på att hjälpa dig

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan erbjuda dig som deltagare.

Mahasen Masoud

Tel: 073–245 21 42
mahasen.habib
@arbetslivssupport.se
T-Centralen

Shahrzad Ebrahimi

Tel: 073- 952 61 18
shahrzad.ebrahimi
@arbetslivssupport.se
Medborgarplatsen​

Cicci Nord

Tel: 0763-172846
cicci
@arbetslivssupport.se
Skåne

Majd Hindo

Tel: 073-952 87 12
majd.hindo
@arbetslivssupport.se
Skärholmen

Hos oss får du extra stöd och hjälp för att komma ut i arbete eller studier.
Kontakta oss nu!
KA -nummer: 10072851 (Stockholm)
KA -nummer: 10074125 (Skåne)

Skriv till oss!